• Facebook Fot & Ankel Spesialisten
  • Fotankel instagram

IKKE KIRURGISK BEHANDLING

Vårt ønske er at du som pasient/kunde skal oppleve profesjonell og dedikert behandling. Du skal stole på at vi hjelper deg uansett hvor stort eller lite problemet ditt er.

Vi er stolte over å kunne fortelle at vi har samlet noen av byens beste fotterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktor og vår spesialist i ortopedisk kirurgi tilgjengelig for deg på et sted. Vi tilbyr også en rekke utvalg i ortopediske hjelpemidler som sko, såler og skinner

Kiropraktor behandling

 

Både våre kiropraktorer og fysioterapeuter utfører trykkbølgebehandling, som er rangert som den best dokumenterte behandlingen av senebetennelser. Behandlingen fungerer ved å bryte ned skadde senefibre og påtvinge en reparasjonsprosess i det behandlede området.  

Fysioterapibehandling

 

Dersom du plages med langvarige, kroniske senebetennelser i akillessenene kan du få time hos en av være erfarne og dyktige fysioterapeuter. Våre fysioterapeuter tilbyr individuelt tilpassede strekkøvelser for å tøye leggmusklene.  

Sko

 

Fot og Ankel Spesialisten anbefaler sko med god dempning som er individuelt tilpasset din fot. Feilstilling i foten er nemlig en utløsende årsak til akillessenebetennelse og bør korrigeres med riktig valg av sko.  

Såler

 

Vi tilbyr gode innleggssåler for å motvirke eventuelle feilstillinger i fotsålen som kan gi overbelastning på akillessenen.  

Bestill time for konsultasjon eller send oss gjerne spørsmål i skjemaet under.

Åpningstider Bergen

Tirsdag - Fredag:   09:00 - 15:00

Telefon:  48 10 20 00

Minde allé 48 - 2 etg.

5068 Bergen

Timebestilling

Hos oss kan du bestille time online, eller om du vil at vi tar kontakt med deg for å bestille time?

© 2019 Fot & Ankel Spesialisten

Informasjonskapsler/Personvern

Levert av Mint Media

Gradient-Fot-&-Ankel-Spesialisten.png