• Facebook Fot & Ankel Spesialisten
  • Fotankel instagram

IKKE KIRURGISK BEHANDLING

Vårt ønske er at du som pasient/kunde skal oppleve profesjonell og dedikert behandling. Du skal stole på at vi hjelper deg uansett hvor stort eller lite problemet ditt er.

Vi er stolte over å kunne fortelle at vi har samlet noen av byens beste fotterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktor og vår spesialist i ortopedisk kirurgi tilgjengelig for deg på et sted. Vi tilbyr også en rekke utvalg i ortopediske hjelpemidler som sko, såler og skinner

Kiropraktor behandling

 

Våre dyktige kiropraktorer tilbyr trykkbølgebehandling som kan hjelpe med å bryte ned det skadde vevet i senen eller muskelen for deretter å bygge opp igjen til en frisk sene eller muskel.

Fysioterapibehandling

 

Våre erfarne fysioterapeuter kan gi råd og veiledning om riktig opptrening og aktivitetsnivå. Våre fysioterapeuter tilbyr også forebyggende styrke- og tøyningsøvelser for leggmuskulaturen. Korreksjon av eventuelle underliggende biomekaniske årsaker som feilstillinger i foten og overpronasjon i ankelen er også ofte nødvendig for å forebygge at smertene i leggen vender tilbake.  

Sko

 

Fot og Ankel Spesialisten anbefaler sko med gode såler som kontrollerer overpronasjon. Det er også viktig å bruke stabile sko med god støtdemping.  

Såler

 

Såler er en god ikke-kirurgisk behandling for personer med biomekaniske årsaker til plagene. Såler kan hjelpe med å motvirke kraftig overpronasjon, samt gi ekstra demping som kan minske støt som fører til smerter.

Bestill time for konsultasjon eller send oss gjerne spørsmål i skjemaet under.

Åpningstider Bergen

Tirsdag - Fredag:   09:00 - 15:00

Telefon:  48 10 20 00

Minde allé 48 - 2 etg.

5068 Bergen

Timebestilling

Hos oss kan du bestille time online, eller om du vil at vi tar kontakt med deg for å bestille time?

© 2019 Fot & Ankel Spesialisten

Informasjonskapsler/Personvern

Levert av Mint Media

Gradient-Fot-&-Ankel-Spesialisten.png