• Facebook Fot & Ankel Spesialisten
  • Fotankel instagram

CHRISTINA J. HÆREIDE

FOTTERAPEUT

Våre erfarne fotterapeuter har god kunnskap og kompetanse om gangmønster og sykdommer som kan ha innvirkning på føttene. Vi finner årsak til dine problemer og vi behandler plager som er knyttet til fotens negler, hud, skjelett og muskler.

Hæreide ble født i Bergen i 1981.

Hum er firebarnsmor og jobber som fotterapeut  hos Fot & Ankel Spesialisten.

 

Bakgrunn:

Christina Hæreide utdannet seg til Naprapat i 2006 og jobbet med dette på ABC-klinikken I Bergen frem til 2011.

Videre utdannet hun seg til  Fotterapeut i 2013 og hudpleier i 2015. Hun jobbet også en periode som lærer i fotterapi  på Hudpleieskolen på Kokstad hvor hun underviste i anatomi, fysiologi og sykdomslære.

Christina studerte Bedriftsøkonomi ved BI i 2016 og har siden dette vært deleier og daglig leder på ABC-klinikken I Bergen sentrum.

Med sin erfaring som naprapat er Christina spesielt opptatt av hvordan hele kroppen fungerer sammen og jobber mye med å finne ut sammenhengen mellom kroppslige feilstillinger og problemer i foten.  Hun har  kurs i biomekanikk og såleavtrykk fra Basisfot i Kristiansand .

Christina er opptatt av en sunn livsstil,næringsrikt kosthold og ernæring og hun har liker å se holde seg oppdatert på det meste innenfor kropp og helse.

 

Christina er glad i musikk og dans. Hun har tidligere vært aktiv danser og driver med dette på hobbybasis nå og er ellers glad i både sjø og fjell.

Åpningstider Bergen

Tirsdag - Fredag:   09:00 - 15:00

Telefon:  48 10 20 00

Minde allé 48 - 2 etg.

5068 Bergen

Timebestilling

Hos oss kan du bestille time online, eller om du vil at vi tar kontakt med deg for å bestille time?

© 2019 Fot & Ankel Spesialisten

Informasjonskapsler/Personvern

Levert av Mint Media

Gradient-Fot-&-Ankel-Spesialisten.png