• Facebook Fot & Ankel Spesialisten
  • Fotankel instagram

IKKE KIRURGISK BEHANDLING

Vårt ønske er at du som pasient/kunde skal oppleve profesjonell og dedikert behandling. Du skal stole på at vi hjelper deg uansett hvor stort eller lite problemet ditt er.

Vi er stolte over å kunne fortelle at vi har samlet noen av byens beste fotterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktor og vår spesialist i ortopedisk kirurgi tilgjengelig for deg på et sted. Vi tilbyr også en rekke utvalg i ortopediske hjelpemidler som sko, såler og skinner

Kiropraktor behandling

 

Våre dyktige kiropraktorer i Fot og Ankel Spesialisten tilbyr en profesjonell behandling ved hjelp av moderne utrednings- og behandlingsmetoder. Behandlingen går i flere faser; mobilisering av leddet, redusere betennelse og smerte, korrigere og normalisere feilstilling i stortåen og til slutt forebygge tilbakefall.

Fysioterapibehandling

 

Våre dyktige fysioterapeuter tilbyr øvelser som forbedrer både bevegelsen, balansen og styrken din i foten.  

Fotterapibehandling

 

Våre erfarne fotterapeuter kan behandle stortåen ved å avlaste grunnleddet med individuelt tilpassede avlastninger. Fotøvelser og informasjon om riktig type sko regnes som den viktigste delen av behandlingen.  

Sko

 

Fot og Ankel Spesialisten tilbyr spesielle sko som MBT-sko som hjelper foten med å rulle bedre til tross for et stivt stortåledd.  

Såler

 

Vi tilbyr riktige såler der formålet er å redusere bevegelse slik at leddet ikke irriteres.  

Skinner

 

Bruk av Hallux Rigidus skinner/ortoser vil hjelpe med å redusere symptomene, men kan ikke garantere  full rehabilitering. Det finnes forskjellige skinner/ortoser. Vi i Fot og Ankel Spesialisten har valgt disse hjelpemidlene nøye og fra kjente produsenter.  

Bestill time for konsultasjon eller send oss gjerne spørsmål i skjemaet under.

Åpningstider Bergen

Tirsdag - Fredag:   09:00 - 15:00

Telefon:  48 10 20 00

Minde allé 48 - 2 etg.

5068 Bergen

Timebestilling

Hos oss kan du bestille time online, eller om du vil at vi tar kontakt med deg for å bestille time?

© 2019 Fot & Ankel Spesialisten

Informasjonskapsler/Personvern

Levert av Mint Media

Gradient-Fot-&-Ankel-Spesialisten.png