• Facebook Fot & Ankel Spesialisten
  • Fotankel instagram

IKKE KIRURGISK BEHANDLING

Vårt ønske er at du som pasient/kunde skal oppleve profesjonell og dedikert behandling. Du skal stole på at vi hjelper deg uansett hvor stort eller lite problemet ditt er.

Vi er stolte over å kunne fortelle at vi har samlet noen av byens beste fotterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktor og vår spesialist i ortopedisk kirurgi tilgjengelig for deg på et sted. Vi tilbyr også en rekke utvalg i ortopediske hjelpemidler som sko, såler og skinner.

Kiropraktor behandling

 

Våre dyktige kiropraktorer i Fot og Ankel Spesialisten tilbyr en profesjonell behandling ved hjelp av moderne utrednings- og behandlingsmetoder.  Kiropraktorene behandler hammertå ved hjelp av rehabiliteringsøvelser, manuelle behandlingsteknikker, tørrnålebehandling, medisinsk laserbehandling og eventuelle råd om skotøy.  

Fysioterapibehandling

 

Våre dyktige fysioterapeuter i Fot og Ankel Spesialisten fokuserer på å gjenopprette bevegeligheten i tærne. Å trene tærne med en strikk vil gjøre leddet mer fleksibelt.  

Fotterapibehandling

 

Hos våre dyktige fotterapeuter er det mulig å få en pelott. En pelott er en slags gummipute som legges i skoen, og høyner fothvelvet slik at tærne har det bedre.  

Forfotsortose

 

Forfortsortoser er et individuelt tilpasset hjelpemiddel for å korrigere og strekke ut tåen. Hjelpemiddelet vil strekke de korte senene og forkorte de lange senene over lengre tids bruk.  

Sko

 

Hvis tærne kan strekkes kan man komme langt med gode sko, der det er god plass til tærne.  

Såler

 

Innleggssåler kan brukes for å løfte forfoten og strekke tærne litt ut. Innleggssåler vil også kunne forbedre tverrbuen i foten.  

Skinner

 

Strips og skinner kan benyttes til å fiksere tåen i korrekt posisjon slik at belastningen og friksjonen mot tåen blir mindre.

Bestill time for konsultasjon eller send oss gjerne spørsmål i skjemaet under.

Åpningstider Bergen

Tirsdag - Fredag:   09:00 - 15:00

Telefon:  48 10 20 00

Minde allé 48 - 2 etg.

5068 Bergen

Timebestilling

Hos oss kan du bestille time online, eller om du vil at vi tar kontakt med deg for å bestille time?

© 2019 Fot & Ankel Spesialisten

Informasjonskapsler/Personvern

Levert av Mint Media

Gradient-Fot-&-Ankel-Spesialisten.png