IKKE KIRURGISK BEHANDLING

Vårt ønske er at du som pasient skal oppleve profesjonell og dedikert behandling. Du skal stole på at vi hjelper deg uansett hvor stort eller lite problemet ditt er.

Vi er stolte over å kunne fortelle at vi har samlet noen av byens beste fotterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktor og vår spesialist i ortopedisk kirurgi tilgjengelig for deg på et sted. Vi tilbyr også en rekke utvalg i ortopediske hjelpemidler som sko, såler og skinner.

Fysioterapibehandling

 

Fysioterapi fokuserer på å gjenopprette bevegeligheten i stortåleddet ved hjelp av leddmobiliseringsteknikker. Identifisering av årsaken til Hallux Valgus som stramme leggmuskler og stram Akillessene er en viktig del av behandlingen. Våre fysioterapeuter har også erfaring med bløtvevsteknikker og tøye- og strekkøvelser.

Fotterapibehandling

 

Ved fotterapibehandling vil vår erfarne fotterapeut bruke ulike materialer som silikon, filt og spesielle skinner for å behandle Hallux Valgus. Fotterapeuten har spisskompetanse i behandling av feilstillinger i tærne. Ved å gå jevnlig til en fotterapeut kan du forebygge forverring av tilstanden.

Sko

 

De fleste symptomene er forårsaket av bruk av trange sko og påfølgende irritasjon av huden og leddet grunnet dette. Det er viktig å bruke sko som passer for dine føtter. I dette tilfellet bruk av sko med økt bredde rundt forfoten med lav hæl for å redusere belastningen på stortåen. Se våre anbefalinger

Såler

 

Innleggsåler kan være et godt alternativ når årsaken til Hallux Valgus er feilstilling i foten som: overpronasjon, plattfot (Pes Planus) og hulfot (Pes Cavus). Vi velger våre såler nøye etter å ha vurdert årsaken til problemstillingen.

De som har store feilstillinger i hele foten kan få dekket såler(fotsenger) og av og til spesial sko fra NAV. De trenger en vurdering hos en spesialist i ortopedisk kirurgi for å få en slik søknad. Link til søknad.

Skinner

 

Bruk av Hallux Valgus skinner/ortose vil hjelpe med å redusere symptomene, men vil ikke garantere retting av feilstilling. Det finnes forskjellige skinner/ortoser. Vi i Fot og Ankel Spesialisten har valgt disse hjelpemidlene nøye og fra kjente produsenter.

Bestill time for konsultasjon eller send oss gjerne spørsmål i skjemaet under.

Åpningstider Bergen

Tirsdag - Fredag:   09:00 - 15:00

Minde allé 48 - 2 etg.

5068 Bergen

Telefon:  48 10 20 00

copyright

Timebestilling

Hos oss kan du bestille time online, eller om du vil at vi tar kontakt med deg for å bestille time?

Levert av Mint Media AS

Gradient-Fot-&-Ankel-Spesialisten.png