top of page

INGRID-JOHANNE NILSEN

Kiropraktor

Utdannelse

Ingrid-Johanne er utdannet kiropraktor ved Anglo European College of Chiropractic I England (2003-2008). Hun har en master of chiropractic. Hun har en interesse for behandling av gravide og spedbarn, samt fot og ankel problematikk.

Hun har i mange år drevet med idrett i USA, for det meste basketball, friidrett og lacrosse. 

Hun er gift og har to barn i alderen 2 og 5

 

Erfaring

Hun begynte turnusen sin i 2008 hos kiropraktoren i Åsane og Rygg i sentrum som senere ble til Klinikk for alle Bergen. I 2014 startet hun iBedre Helse sammen med en muskelterapeut og i desember 2018 ble iBedre Helse slått sammen med Ole Bull Kiropraktorklinikk. Hun har siden 2008 fått god erfaring innen allmenn kiropraktikk både av voksne og barn fra tverrfaglig praksis og egen klinikk. 

 

Når det gjelder fot og ankel problematikk så har hun selv hatt leggsmerter i 16 år før hun møtte Ari Bertz høsten 2011. Han kunne raskt bekrefte diagnosen Kronisk Kompartment/losje syndrom. Hun ble operert av Ari Bertz i begge legger i 2012 og 2013. Det er etter dette Ingrid har fått en større interesse og forståelse når det kommer til behandling av fot-, legg- og ankelproblematikk.

 

Kvalifikasjoner:

  • Master of Chiropractic

  • Medlem av Norsk Kiropraktorforening

  • Autorisert Helsepersonell

  • Introduksjon til kinesiotape I og II

  • IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobilisation)

  • Trykkbølge/ESWT siden 2009

  • Flere kurs innenfor behandling av nakke, rygg, ekstremiteter (skulder, håndledd, kne og ankel) svimmelhet og hodepine."

Vår dyktige kiropraktor Ingrid Nilsen i Fot og Ankel Spesialisten tilbyr en profesjonell behandling ved hjelp av moderne utrednings- og behandlingsmetoder. Hun har lang erfaring i å vurdere, diagnostisere og behandle sykdom og skader i legg, fot og ankel.

Behandling hos kiropraktor går over flere faser; mobilisering av leddet, redusere betennelse og smerte, korrigere og normalisere feilstillinger og til slutt forebygge tilbakefall.

FAS Behandlere 2019-193.jpg
bottom of page