• Facebook Fot & Ankel Spesialisten
  • Fotankel instagram

IKKE KIRURGISK BEHANDLING

Vårt ønske er at du som pasient/kunde skal oppleve profesjonell og dedikert behandling. Du skal stole på at vi hjelper deg uansett hvor stort eller lite problemet ditt er.

Vi er stolte over å kunne fortelle at vi har samlet noen av byens beste fotterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktor og vår spesialist i ortopedisk kirurgi tilgjengelig for deg på et sted. Vi tilbyr også en rekke utvalg i ortopediske hjelpemidler som sko, såler og skinner

Fotterapibehandling

 

Ved fotterapibehandling vil vår erfarne fotterapeut fjerne den delen av neglen som utløser infeksjonen, renser og pensler eventuelt ødelagt vev med sterk Lapis og legger egnet bandasje. Er neglen allerede grodd inn i huden  kan vår fotterapeut også korrigere neglen ved hjelp av en stål- eller plastbøyle som limes på neglen. En bøyle kan også brukes til å korrigere neglen på sikt for å unngå at den gror feil igjen  

Sko

 

Et symptom av inngrodd tånegl er forårsaket av bruk av trange sko. Det er viktig å bruke sko som passer for dine føtter, og med inngrodd tånegl er det spesielt viktig å bruke sko med god plass til tærne.  

Såler

 

Pronasjon kan føre til inngrodde tånegler ettersom feilstillingen i foten kan føre til trykk på stortåen. Velegnede såler som retter opp feilvinklingen kan forebygge dette. Vi velger våre såler nøye etter å ha vurdert årsaken til problemstillingen. 

De som har store feilstillinger i hele foten kan få dekket såler(fotsenger) og av og til spesial sko fra NAV. De trenger en vurdering hos en spesialist i ortopedisk kirurgi for å få en slik søknad. Link til søknad. 

Skinner

 

Hvis en infeksjon er til stede kan du få en skinne langs siden av neglen som forhindrer neglen fra å vokse inn i huden.  Vi i Fot og Ankel Spesialisten har valgt disse sålene nøye og fra kjente produsenter.   

Bestill time for konsultasjon eller send oss gjerne spørsmål i skjemaet under.

Åpningstider Bergen

Tirsdag - Fredag:   09:00 - 15:00

Telefon:  48 10 20 00

Minde allé 48 - 2 etg.

5068 Bergen

Timebestilling

Hos oss kan du bestille time online, eller om du vil at vi tar kontakt med deg for å bestille time?

© 2019 Fot & Ankel Spesialisten

Informasjonskapsler/Personvern

Levert av Mint Media

Gradient-Fot-&-Ankel-Spesialisten.png