• Facebook Fot & Ankel Spesialisten
  • Fotankel instagram

IKKE KIRURGISK BEHANDLING

HVORDAN STILLES DIAGNOSEN

Vårt ønske er at du som pasient/kunde skal oppleve profesjonell og dedikert behandling. Du skal stole på at vi hjelper deg uansett hvor stort eller lite problemet ditt er.

Vi er stolte over å kunne fortelle at vi har samlet noen av byens beste fotterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktor og vår spesialist i ortopedisk kirurgi tilgjengelig for deg på et sted. Vi tilbyr også en rekke utvalg i ortopediske hjelpemidler som sko, såler og skinner

Kiropraktor behandling

 

Våre dyktige kiropraktorer tilbyr en rekke profesjonelle behandlinger for Kronisk Kompartment syndrom. Vi tilbyr rehabiliteringsøvelser, trykkbølgebehandling, manuelle behandlingsteknikker, tørrnålebehandling, teiping og Graston behandling og andre bløtvevsteknikker.  

Fysioterapibehandling

 

Våre erfarne fysioterapeuter tilbyr opptrening ved langvarig Kronisk Kompartment syndrom. Våre fysioterapeuter har utviklet gode treningsplaner og er dyktige på å lage en individuelt tilpasset opptreningsplan til hver pasient.  

Klinisk undersøkelse

Vår kirurg i Fot og Ankel Spesialisten har utmerket kompetanse innen kliniske undersøkelser, og dette er ofte alt som trengs for å bekrefte diagnosen siden mange tegn er synlige å se uten å bruke andre verktøy. Du blir bedt om å bevege tåen frem og tilbake for å sjekke tåens bevegelighet. 

Alle våre pasienter er nødt til å gå gjennom en vurdering med en grundig klinisk undersøkelse. Ingen blir operert uten å ha vært til denne vurderingen. 

Gjennomgang av sykehistorie

 

Vi vil stille viktige spørsmål som når du først la merke til symptomene, og om det er noen andre i familien som også har hatt skreddertå. Det er også viktig å sjekke hvilke type sko du går med.

Røntgen

 

Røntgen blir brukt for å spesifisere alvorlighetsgraden av skreddertå og eventuelt finne en årsak til den.

Sko

 

Fot og Ankel Spesialisten anbefaler sko med god støtdemping.  

Såler

 

Vi tilbyr spesialtilpassede såler for å avlaste leggmuskulatur.  

Bestill time for konsultasjon eller send oss gjerne spørsmål i skjemaet under.

Åpningstider Bergen

Tirsdag - Fredag:   09:00 - 15:00

Telefon:  48 10 20 00

Minde allé 48 - 2 etg.

5068 Bergen

Timebestilling

Hos oss kan du bestille time online, eller om du vil at vi tar kontakt med deg for å bestille time?

© 2019 Fot & Ankel Spesialisten

Informasjonskapsler/Personvern

Levert av Mint Media

Gradient-Fot-&-Ankel-Spesialisten.png