• Facebook Fot & Ankel Spesialisten
  • Fotankel instagram

IKKE KIRURGISK BEHANDLING

Vårt ønske er at du som pasient/kunde skal oppleve profesjonell og dedikert behandling. Du skal stole på at vi hjelper deg uansett hvor stort eller lite problemet ditt er.

Vi er stolte over å kunne fortelle at vi har samlet noen av byens beste fotterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktor og vår spesialist i ortopedisk kirurgi tilgjengelig for deg på et sted. Vi tilbyr også en rekke utvalg i ortopediske hjelpemidler som sko, såler og skinner

Kiropraktor behandling

 

Våre dyktige kiropraktorer tilbyr en profesjonell behandling ved hjelp av moderne utrednings- og behandlingsmetoder. Behandlingen består av manuelle teknikker for behandling av ledd og muskulatur, såletilpasning eller kortison-injeksjon. Kortison-injeksjon blir brukt i tilfeller der det er påvist klinisk og radiologisk tegn til slimposebetennelse/ inflammasjon. Å bevege, tøye og styrke fotbladet gjennom styrke-, mobilitet- og tøyningsøvelser kan også gi en god effekt.  

Fysioterapibehandling

 

Våre dyktige fysioterapeuter tilbyr behandling av lokale muskeldysfunksjoner og leddmobilisering av fotens fremre ledd. Behandlingen har fokus på tøyning og manuelle teknikker  for å løse opp i fotens muskler og ledd.  I tillegg tilbyr vi gode øvelser som skal øke styrken og stabiliteten i foten.  

Sko

 

Fot og Ankel Spesialisten tilbyr vide sko med god plass til tærne. Det er også viktig med sko som ikke gir trykk eller press på fremre del av foten. Joya, MBT og Hoka er eksempler på gode sko med rullesåle. Disse dekkes ikke av NAV.

Såler

 

Fot og Ankel Spesialisten tilbyr myke og flate såler som kalles "Memory Foam såler". I tillegg tilbyr vi spesialsåler som støtter tverrbuen og avlaster trykket under hele fotsålen, og med spesielt myke materialer (Pelotte) under mellomfoten.

Bestill time for konsultasjon eller send oss gjerne spørsmål i skjemaet under.

Åpningstider Bergen

Tirsdag - Fredag:   09:00 - 15:00

Telefon:  48 10 20 00

Minde allé 48 - 2 etg.

5068 Bergen

Timebestilling

Hos oss kan du bestille time online, eller om du vil at vi tar kontakt med deg for å bestille time?

© 2019 Fot & Ankel Spesialisten

Informasjonskapsler/Personvern

Levert av Mint Media

Gradient-Fot-&-Ankel-Spesialisten.png