top of page

PASIENTOMTALER

En hilsen fra dagens lykkeligste pasient! Du har virkelig reddet hennes tilværelse ved å operere henne :)

pasient-omtale_1.png

Hei Ari,


Det er nå gått nesten 9 måneder siden siste injeksjon.
Resultatene etter injeksjonene har vært meget gode. Det ikke vært noen problemer. Ingen problemer med å gå i bratt terreng i skog og mark.
Behandlingen jeg har fått har gitt fantastiske resultater. 

Tør ikke tenke på hvordan det ville ha blitt uten denne behandlingen.

Vennlig hilsen,
Arvid

Operert for Hallux Valgus.


Jeg valgte spesialist Ari Bertz fordi jeg fikk det anbefalt og også fordi jeg har behandlingsforsikring gjennom jobben min.
Dette gjorde jeg fordi jeg ikke fikk hjelp via det offentlige. Der var anbefaling og gå med  gode sko, selv om jeg hadde sterke smerter ved å gå i sko.
Jeg fikk også informasjon om at en operasjon ikke var å anbefale fordi det  sannsynligvis ville blir verre enn før.

Jeg fikk god informasjon om hva som skulle gjøres og har blitt profesjonelt behandlet i forhold til selve operasjonen og oppfølgingen hos lege.
Det er nå ca 10 uker siden jeg ble operert og jeg er smertefri, noe jeg ble umiddelbart etter operasjonen. Er kun litt hoven i vristen, men i følge lege vil dette ble bedre og bedre etter hvert og til slutt helt borte.
Konklusjon: Meget fornøyd og veldig glad for å få dette gjort, etter flere år med smerte og bruk av smertestillende tabletter og kremer for å kunne gå i det hele tatt.
Jeg fikk også smerter i høyre hofte fordi jeg ikke belastet venstre fot riktig.  Jeg hadde lagt med til en «haltende» gange som jeg nå forsøker og trene vekk.


Med vennlig hilsen,
Svanhild 

Bestill time for konsultasjon eller send oss gjerne spørsmål i skjemaet under.

bottom of page