• Facebook Fot & Ankel Spesialisten
  • Fotankel instagram

IKKE KIRURGISK BEHANDLING

Vårt ønske er at du som pasient/kunde skal oppleve profesjonell og dedikert behandling. Du skal stole på at vi hjelper deg uansett hvor stort eller lite problemet ditt er.

Vi er stolte over å kunne fortelle at vi har samlet noen av byens beste fotterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktor og vår spesialist i ortopedisk kirurgi tilgjengelig for deg på et sted. Vi tilbyr også en rekke utvalg i ortopediske hjelpemidler som sko, såler og skinner

Kiropraktor behandling

 

Våre dyktige kiropraktorer tilbyr en profesjonell behandling ved hjelp av moderne utrednings- og behandlingsmetoder. Kiropraktorer har god kompetanse innen tørrnålebehandling, kortisonbehandling, og PRP-injeksjon. Hver behandling er individuelt tilpasset, og  avhenger av alvorlighetsgrad på diagnosen. Målet med behandlingen er å optimalisere bevegelse og funksjon ved hjelp av mobilisering og manipulasjonsteknikker av fotens og ankelens ledd.  

Fysioterapibehandling

 

Våre dyktige fysioterapeuter tilbyr individuelt tilpasset treningsterapi og tøyningsøvelser. I tillegg tilbys trykkbølgebehandling via en probe som settes mot hælen. Det er smertefullt både under og etter behandlingen. 1 behandling i uken, og totalt sett maks 4-5 behandlinger. Behandlingen gjør om den kroniske betennelsen til en akutt betennelse, som kroppen deretter tar seg av og heler selv. 

Fotterapibehandling

Våre erfarne fotterapeuter tilbyr styrkeøvelser for undersiden av foten som reduserer smerten. De gir også tips om strekkøvelser, riktige sko og såler.  

Sko

 

Fot og Ankel Spesialisten anbefaler sko med god støtdempning. Det er også viktig med sko som ikke gir trykk eller press på fremre del av foten. Joya, MBT og Hoka er eksempler på gode sko med rullesåle. Disse dekkes ikke av NAV. Sko med stive såler (for eksempel fjellsko) er også gode å bruke.  

Såler

 

Fot og Ankel Spesialisten tilbyr myke og flate såler som kalles "Memory Foam såler". I tillegg tilbyr vi avlastende innlegg under hælen i vanlige sko.  Spesialsåler som fordeler trykket under hele fotsålen, og med spesielt myke materialer under mellomfoten er også en god ikke-kirurgisk behandling som kan redusere smertene.  

Skinner

 

Vi tilbyr en profesjonell nattskinne  som hjelper med å tøye leggmuskler og plantar fascia mens du ligger og sover.  

Bestill time for konsultasjon eller send oss gjerne spørsmål i skjemaet under.

Åpningstider Bergen

Tirsdag - Fredag:   09:00 - 15:00

Telefon:  48 10 20 00

Minde allé 48 - 2 etg.

5068 Bergen

Timebestilling

Hos oss kan du bestille time online, eller om du vil at vi tar kontakt med deg for å bestille time?

© 2019 Fot & Ankel Spesialisten

Informasjonskapsler/Personvern

Levert av Mint Media

Gradient-Fot-&-Ankel-Spesialisten.png