top of page
couple-running-at-sunset-2023-11-27-05-21-28-utc-Lang-liten.jpg

Raskere tilbake til et aktivt liv

Avanserte kirurgiske løsninger for legg-, ankel- og fotplager

Utredning og behandling med topp kvalitet

Ari Bertz VK JPEG Liten-72.jpg

Dr. Ari Bertz

spesialist i ortopedisk kirurgi

Spesialkompetanse innen legg-, ankel- og fotkirurgi.

Bor du ikke i Bergen?

Vi tar en grundig vurdering

Vi bestiller røntgen eller MR ved behov

Vi tar imot pasienter fra hele Norge og med alle problemstillinger i legg, ankel og fot

Kikkhullskirurgi - Minimally Invasive Surgery - MIS

12 års erfaring med kikkhullskirurgi for behandling av:

Leggsmerter

Hælesmerter

Lang erfaring med behandling av:

VELG OMRÅDE FOR Å FINNE DIAGNOSER

Dr. Bertz´ behandlingskonsept

1.png

Grundig vurdering av dine plager for å bestemme om du er en kandidat for kirurgi eller ikke, og om du egner deg for denne teknikken.

2.png

Du blir satt opp til kirurgi og tildelt en dato som passer for deg. Utfylling av egenerklæring og operasjonskontrakt. Du får detaljert informasjon om kirurgi og rehabilitering.

3.png

Du vil treffe på teamet til Dr. Bertz, få en lokalbedøvlse, koble på VR-briller og deretter oppstart av prosedyre. Du skal være våken og vil ikke kjenne noe smerter. 

4.png

Du vil få bandasje på foten og kan gå selv eller bli kjørt til oppvåkningen. Du vil få resept på smertestillende, sykemelding og detaljert rehabiliteringsplan i tillegg til kontrolltime 1 uke etter prosedyre.

5.png

Du kan reise og eventuelt ta fly hjem samme dagen. Det er også tillatt å belaste foten fullt fra den første dagen etter operasjonen, men det anbefales å ta det med ro i 3-4 dager. Etter denne perioden er det ikke tillatt å bruke krykker.

6.png

Første kontroll etter 1 uke for å skifte bandasje. Siste kontroll 8 uker etter operasjon med Rtg. bilder for å sjekke at alt er bra. Forventer full belastning med vanlige sko innen 4-5 uker etter operasjonen

Se intervju med Dr. Ari Bertz
om behandling av
Hallux Valgus med kikkhullsteknikk - MIS

Instagram

HVA SIER VÅRE PASIENTER?

Kvinne.png

Martha S.

"Jeg er veldig fornøyd med resultatet etter operasjonene.​Det er veldig godt å kunne gå normalt igjen, også lengre turer uten å få smerter i føttene. Er veldig fornøyd med behandlingen jeg har fått, både før - under og etter operasjonene."

5 stjerner.png
Mann.png

Arvid

Behandlingen jeg har fått for artrose har gitt fantastiske resultater, jeg kunne ikke tro at jeg kunne gå på tur uten å ha smerter, tusen takk til Ari Bertz"

5 stjerner.png
Kvinne.png

F. N.

Vil med dette anbefale Ari Bertz på det sterkeste. Han er meget dyktig på fot & ankel så tusen takk for at jeg kan gå normalt igjen.

5 stjerner.png
bottom of page