top of page

I oktober 2019 åpnet Norges første høyspesialiserte senter utredning og behandling av alle problemstillinger i fot, ankel og legg. 

Dr. Ari Bertz har gjennom en lang karriere, der han først jobbet som allmennlege, deretter på sykehus med ortopedisk kirurgi og tilslutt som privatpraktiserende ortopedisk kirurg sett at det i mange tilfeller kan mangle en kontinuitet i den individuelle hjelpen som blir gitt til pasientene. Man kan lett bli en «kasteball» i systemet, tiden går og samarbeidet og kommunikasjonen mellom behandlerne kan bli utfordrende på grunn av det helhetlige og dedikerte tilbudet uteblir. Dette fører til at pasienter opplever frustrasjon grunnet forsinkelser, lange sykemeldinger og det tar lang tid før riktig diagnose kan stilles.

Siden Dr. Bertz etablerte Ortoklinikken i 2009 til utredning og behandling av ortopediske problemstillinger, har han jobbet målrettet for å kunne etablere et høyspesialisert senter rettet mot fot, ankel og leggplager. Ti år etter, i 2019 er drømmen blitt en realitet. Fot og Ankel Spesialisten er et senter der målet er å gi den høyeste kvaliteten på alle behandlinger til våre pasienter.

 

Dette inkluderer at vi har spisskompetanse og fokus på fot-, ankel og leggproblematikk, men samtidig gir vi et helhetlig tilbud, da man vet at fot, legg og ankelskader ofte kan gi plager andre steder i kroppen også. Vi er stolte over å kunne fortelle at vi har samlet noen av byens beste fotterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktor og vår spesialist i ortopedisk kirurgi tilgjengelig for deg på et sted og under samme tak. Vi tilbyr også en rekke utvalg i ortopediske hjelpemidler som sko, såler og skinner.

Vårt ønske er at du som pasient/kunde skal oppleve en profesjonell og dedikert behandling. Du skal stole på at vi hjelper deg uansett hvor stort eller lite problemet ditt er.

I 2022 Ble Fot og Ankel Spesialisten en del av Vestland Klinikken hvor lokalene ble utvidet med å bygge opp to nye topp moderne operasjonsstuer og en oppvåkning i tillegg til sterilsentral.

Vestland Klinikken  er vestlandets nyeste privat klinikk/sykehus som tilbyr spesialisthelsetjeneste innen flere spesialiteter: ØNH, plastikkirurgi, skulder, albue, hånd, hofte, kne, åreknuter, artrosebehandling, røntgen og ultralyd, ortopediske hjelpemidler.

HVOR HOLDER VI TIL

Du finner oss ved Fjøsangerveien i Minde Allé 48 i topp moderne lokaler i 2. etasje over Extra matbutikken.  

Ved siden av Minde legesenter

Parkering: Gratis parkering utenfor bygget

Tilkomst: se video

Adresse:

Minde allé 48 - 2. etg.

5068 Bergen

Hvor er vi
Våre behandlere

Ari Bertz

Spesialist i ortopedisk kirurgi

PASIENTOMTALER

"Jeg er veldig fornøyd med resultatet etter operasjonene.​Det er veldig godt å kunne gå normalt igjen, også lengre turer uten å få smerter i føttene. Er veldig fornøyd med behandlingen jeg har fått, både før - under og etter operasjonene."

- Martha S

Bestill time for konsultasjon eller send oss gjerne spørsmål i skjemaet under.

bottom of page