I oktober 2019 åpnet Norges første høyspesialiserte senter utredning og behandling av alle problemstillinger i fot, ankel og legg. 

Dr. Ari Bertz har gjennom en lang karriere, der han først jobbet som allmennlege, deretter på sykehus med ortopedisk kirurgi og tilslutt som privatpraktiserende ortopedisk kirurg sett at det i mange tilfeller kan mangle en kontinuitet i den individuelle hjelpen som blir gitt til pasientene. Man kan lett bli en «kasteball» i systemet, tiden går og samarbeidet og kommunikasjonen mellom behandlerne kan bli utfordrende på grunn av det helhetlige og dedikerte tilbudet uteblir. Dette fører til at pasienter opplever frustrasjon grunnet forsinkelser, lange sykemeldinger og det tar lang tid før riktig diagnose kan stilles.

Siden Dr. Bertz etablerte Ortoklinikken i 2009 til utredning og behandling av ortopediske problemstillinger, har han jobbet målrettet for å kunne etablere et høyspesialisert senter rettet mot fot, ankel og leggplager. Ti år etter, i 2019 er drømmen blitt en realitet. Fot og Ankel Spesialisten er et senter der målet er å gi den høyeste kvaliteten på alle behandlinger til våre pasienter.

 

Dette inkluderer at vi har spisskompetanse og fokus på fot-, ankel og leggproblematikk, men samtidig gir vi et helhetlig tilbud, da man vet at fot, legg og ankelskader ofte kan gi plager andre steder i kroppen også. Vi er stolte over å kunne fortelle at vi har samlet noen av byens beste fotterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktor og vår spesialist i ortopedisk kirurgi tilgjengelig for deg på et sted og under samme tak. Vi tilbyr også en rekke utvalg i ortopediske hjelpemidler som sko, såler og skinner.

Vårt ønske er at du som pasient/kunde skal oppleve en profesjonell og dedikert behandling. Du skal stole på at vi hjelper deg uansett hvor stort eller lite problemet ditt er.

HVOR HOLDER VI TIL

Du finner oss ved Fjøsangerveien i Minde Allé 48 i topp moderne lokaler i 2. etasje over Extra matbutikken.  

Ved siden av Minde legesenter

Parkering: Gratis parkering utenfor bygget

Tilkomst: se video

Åpningstider: 

mandag : Stengt

tirsdag   : 09:00 - 16:00

onsdag  : 09:00 - 16:00

torsdag : 09:00 - 19:30

Fredag   : 09:00 - 15:00

Adresse:

Minde allé 48 - 2. etg.

5068 Bergen

 
 

VÅRT TEAM

Ari Bertz

Fot- og Ankelkirurg

Spesialist i ortopedisk kirurgi. Fot- og ankelkirurgi

Gard Kristian Anderssen

Fot- og Ankelkirurg

Spesialist i ortopedisk kirurgi. Fot- og ankelkirurgi

Ingrid-Johanne Nilsen

Kiropraktor

Robert Dyvik

Fysioterapeut

Claudia Garcés

Fotterapeut

Eirin T. Sannarnes

Fysioterapeut

 

PASIENTOMTALER

"Jeg er veldig fornøyd med resultatet etter operasjonene.​Det er veldig godt å kunne gå normalt igjen, også lengre turer uten å få smerter i føttene. Er veldig fornøyd med behandlingen jeg har fått, både før - under og etter operasjonene."

- Martha S

SAMARBEIDSPARTNERE

UNILABS

Vi samarbeider med Unilabs om røntgen, CT og MR bilder innen kort tid. Unilabs finner du i Xhibition i Bergen sentrum og i Laguneparken ved kjøpesenteret Lagunen.

VOLVAT ULRIKSDAL

Kirurgisk behandling blir utført ved Vestlandets største private sykehus, Ulriksdal i Bergen. Der har vi et dedikert team som har jobbet med fot og ankelkirurgi siden 2013.

Teamet består av operasjonssykepleier, anestesisykepleier og anestesilege som assisterer Dr. Bertz under operasjonene.

ORTOPEDISKE VERKSTED

Tett samarbeid med ortopediske verksteder i Bergen.

Vi tar en vurdering og skriver eventuelt en søknad til NAV om dekning av ortopediske hjelpemidler som såler, skinner og spesial sko dersom du har en varig tilstand med vesentlige symptomer. 

I løpet av 2020 forventer vi å ha på plass røntgen og eventuelt CT maskin for undersøkelse av armer og bein.

 

Vi kan også tilføye at vi driver aktivt med pasienttilfredshetsmålinger. I tillegg forsker vi på de ulike moderne kirurgiske teknikkene som vi bruker og resultater på operasjoner.

Bestill time for konsultasjon eller send oss gjerne spørsmål i skjemaet under.