top of page

Fot og Ankel Spesialisten: Historie og Visjon

Historie

Fot og Ankel Spesialisten ble grunnlagt av Dr. Ari Bertz, en anerkjent spesialist innen ortopedisk kirurgi, med en lidenskap for å forbedre livskvaliteten til de som sliter med fot- og ankelproblemer. Klinikken åpnet sine dører i 2019, og siden den gang har den vært en pioner innen spesialisert behandling og avansert ortopedisk omsorg.

Dr. Ari Bertz har alltid hatt et ønske om å skape et unikt senter dedikert til legg-, fot- og ankelkirurgi, med fokus på spesialisert kunnskap, avansert teknologi, moderne teknikker og pasientfokusert behandlingsforløp.

Visjon

Visjonen til Fot og Ankel Spesialisten er å være det ledende senteret for kirurgisk behandling innen legg-, fot- og ankelplager, ikke bare i Norge, men også i hele Norden. Dr. Ari Bertz har ledet klinikken med en visjon om å tilby pasienter den mest moderne,  avanserte og vitenskapelig dokumenterte kirurgiske skreddersydde løsninger.

Fot og Ankel Spesialisten streber etter å være e for innovasjon innen ortopedisk kirurgi, implementere de nyeste teknologiene og metodene for å sikre optimal behandling og raskere bedringsprosesser. Klinikken er forpliktet til å skape en positiv innvirkning på pasientenes liv ved å tilby ikke bare kirurgiske løsninger, men et komplett program som omfatter et skreddersydd rehabiliterings opplegg og supplere med viktige råd om å opprettholde de gode resultatene etter kirurgi ved bruk av rikktige hjelpemidler, som skinner, såler og sko.

Kjent i hele Norge og i Norden

Gjennom Dr. Ari Bertz' dedikasjon til pasienter og hans ekspertise innen fot- og ankelkirurgi, har Fot og Ankel Spesialisten blitt kjent som et senter for førsteklasses ortopedisk senter i hele Norge og Norden. Pasienter søker aktivt behandling ved klinikken på grunn av ryktet om eksepsjonell kommunikasjon, vellykkede resultater og en helhetlig tilnærming til problemstilling.

Den voksende anerkjennelsen av Fot og Ankel Spesialisten er et resultat av Dr. Ari Bertz' visjon om å skape et senter som ikke bare behandler symptomer, men også adresserer roten til problemene. Klinikken fortsetter å tiltrekke seg pasienter fra forskjellige deler av Norge og Norden, og den har etablert seg som en pålitelig destinasjon for avansert fot- og ankelbehandling.

Historie og visjon

Dr. Bertz´ behandlingskonsept

1.png

Grundig vurdering av dine plager for å bestemme om du er en kandidat for kirurgi eller ikke, og om du egner deg for denne teknikken.

2.png

Du blir satt opp til kirurgi og tildelt en dato som passer for deg. Utfylling av egenerklæring og operasjonskontrakt. Du får detaljert informasjon om kirurgi og rehabilitering.

3.png

Du vil treffe på teamet til Dr. Bertz, få en lokalbedøvlse, koble på VR-briller og deretter oppstart av prosedyre. Du skal være våken og vil ikke kjenne noe smerter. 

4.png

Du vil få bandasje på foten og kan gå selv eller bli kjørt til oppvåkningen. Du vil få resept på smertestillende, sykemelding og detaljert rehabiliteringsplan i tillegg til kontrolltime 1 uke etter prosedyre.

5.png

Du kan reise og eventuelt ta fly hjem samme dagen. Det er også tillatt å belaste foten fullt fra den første dagen etter operasjonen, men det anbefales å ta det med ro i 3-4 dager. Etter denne perioden er det ikke tillatt å bruke krykker.

6.png

Første kontroll etter 1 uke for å skifte bandasje. Siste kontroll 8 uker etter operasjon med Rtg. bilder for å sjekke at alt er bra. Forventer full belastning med vanlige sko innen 4-5 uker etter operasjonen

PASIENTOMTALER

"Jeg er veldig fornøyd med resultatet etter operasjonene.​Det er veldig godt å kunne gå normalt igjen, også lengre turer uten å få smerter i føttene. Er veldig fornøyd med behandlingen jeg har fått, både før - under og etter operasjonene."

- Martha S

HVOR HOLDER VI TIL

Dr. Bertz tar i mot pasienter fra hele Norge og Norden i Bergen i følgende klinikker:

 

 

Vestland Klinikken:

Minde allé 48 - 2. etg.

5068 Bergen

Tlf: 48 10 20 00

post@fotankel.no

Volvat Medisinske Senter - Ulriksdal:

Ulriksdal 2

5009 Bergen

Tlf. 55 11 20 00

post@fotankel.no

Du har alltid mulighet for å treffe Dr. Bertz gjennom videokonsultasjoner.

Dersom du ikke bor i Bergen og ønsker en rask vurdering, kan du bestille en videokonsultasjon.

du vil bli bedt om å vise og peke på område som plager deg og det vil bli utført noen tester under konsultasjonen.

Det blir bestemt under konsultasjonen om det er nødvendig med supplerende røntgen eler MR.

Dr. Bertz kan bestille de nødvendige undersøkelsene elektronisk under konsultasjonen.

Du kan bestille en videokonsultasjon her:

Hvor holder vi os
bottom of page