BEINHINNEBETENNELSE

Fysioterapi på beinet

Hva er Beinhinnebetennelse? 

Beinhinnebetennelse er en treningsrelatert belastningslidelse som fører til betennelse i muskel og senefestet på fremsiden av skinnebeinet/leggen. Man opplever ofte smerter på forsiden eller innsiden av leggen - både under og etter trening.  

Årsaker

 

  • Beinhinnen blir overbelastet med repeterende og langvarig aktivitet 

  • Endring på fysisk aktivitet 

  • Øker intensitet på trening  

  • Stramme leggmuskler 

  • Plattfot 

  • Trening med gamle eller ustødige sko  

Symptomer

 

  • Smerter på innsiden og fremsiden av leggen  

  • Området er ømt å ta på 

  • Vondt å strekke ut den nedre delen av fotbladet  

  • Smerter under eller etter trening  

 

FOREBYGGENDE TILTAK

Hvordan vi kan hjelpe 

 

Fot og Ankel Spesialisten kan hjelpe deg med å velge det rette forebyggende tiltak. Vi har både spesialister i ortopedisk kirurgi, fysioterapeuter, kiropraktorer og fotterapeuter som har god faglig kompetanse innen beinhinnebetennelse. Ta kontakt med oss for å få en vurdering.

 

HVORDAN STILLES DIAGNOSEN

IKKE KIRURGISK BEHANDLING

 
Sports Injury

Vårt ønske er at du som pasient/kunde skal oppleve profesjonell og dedikert behandling. Du skal stole på at vi hjelper deg uansett hvor stort eller lite problemet ditt er.

Vi er stolte over å kunne fortelle at vi har samlet noen av byens beste fotterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktor og vår spesialist i ortopedisk kirurgi tilgjengelig for deg på et sted. Vi tilbyr også en rekke utvalg i ortopediske hjelpemidler som sko, såler og skinner.

KIRURGISK BEHANDLING

 
Ari fotkirurgi (1).jpg

Dersom du har prøvd ikke-kirurgiske behandlinger uten særlig effekt i minst 4-6 måneder, vil det være nødvendig med en operasjon. 

Vi i Fot og Ankel Spesialisten bruker den mest moderne og skånsomme teknikken for Beinhinnebetennelse behandling.

Fot og Ankel Spesialisten samarbeider med Volvat Medisinske Senter i Bergen-Ulriksdal sykehus for å utføre kirurgiske inngrep. Vi har dannet et profesjonelt team som består av kirurg, anestesilege, operasjonssykepleier og oppvåkningspersonalet. Teamet har høy kompetanse i håndtering av pasienter med fot- og ankelplager.

OM KLINIKKEN OG BEHANDLERE

Fot og Ankel Spesialisten er en høyspesialisert klinikk for diagnose og behandling av beinhinnebetennelse. Vi har både kirurger, kiropraktorer, fysioterapeuter og fotterapeuter som hjelper deg på en moderne og effektiv måte.  

Vi skjønner at beinhinnebetennelse kan påvirke ditt hverdagsliv og aktiviteter.  

Ved en helhetlig vurdering og riktig diagnose, tilpasser vi en plan for din behandling som er avhengig av størrelsen på feilstilling i foten og alvorlighetsgrad. Det vil hjelpe deg med å ha mindre plager og bedre livskvalitet. 

Bestill time for konsultasjon eller send oss gjerne spørsmål i skjemaet under.