top of page

MORTONS NEVROM

Utvikling av Morton's nevrom (nerveknute)

Hva er Mortons Nevrom?

Mortons nevrom er en smertefull tilstand i forfoten. Smerten sitter vanligvis mellom 2. og 3. tå eller mellom 3. og 4. tå, under eller over tåballen. Etter hvert som tilstanden blir verre kan det bli svært smertefullt. Smerten blir ofte beskrevet som en brennende og sterk med utstråling mot tærne.

Årsaker

 

  • Trange og høyhælte sko 

  • Stram leggmuskulatur  

  • Ubalanse mellom bøye- og strekkmuskler i foten

Symptomer

 

  • Smerter under og/ eller over tåballen 

  • Nummenhet og prikking  i de tre midterste tærne 

  • Ubehag når man går eller løper 

  • Brennende smerter mellom tærne  

FOREBYGGENDE TILTAK

forebyggende

Fot og Ankel Spesialisten kan hjelpe deg med å velge det rette forebyggende tiltak. Vi har både spesialister i ortopedisk kirurgi som har god faglig kompetanse innen Mortons Nevrom. Ta kontakt med oss for å få en vurdering.

diagnosen

HVORDAN STILLES DIAGNOSEN

IKKE KIRURGISK BEHANDLING

ikke kirurgisk
FAS Behandlere 2019-333-2.jpg

Vårt ønske er at du som pasient/kunde skal oppleve profesjonell og dedikert behandling. Du skal stole på at vi hjelper deg uansett hvor stort eller lite problemet ditt er.

Vi er stolte over å kunne fortelle at vi har samlet noen av byens beste fotterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktor og vår spesialist i ortopedisk kirurgi tilgjengelig for deg på et sted. Vi tilbyr også en rekke utvalg i ortopediske hjelpemidler som sko, såler og skinner

KIRURGISK BEHANDLING

kirurgisk
Ari fotkirurgi (1).jpg

Over tid vil Mortons Nevrom kunne føre til vedvarende smerter. Dersom du har prøvd ikke-kirurgiske behandlinger uten særlig effekt, vil det være nødvendig med en operasjon. 

Fot og Ankel Spesialisten bruker den mest moderne og skånsomme teknikken for Mortons Nevrom behandling. Operasjonen blir utført som dagkirurgi med moderne narkose og lokal bedøvelse.

OM KLINIKKEN OG BEHANDLERE

Fot og Ankel Spesialisten er en høyspesialisert klinikk for diagnose og behandling av Mortons Nevrom. Vi har både kirurger, kiropraktorer, fysioterapeuter og fotterapeuter som hjelper deg på en moderne og effektiv måte.  

 

Vi skjønner at Mortons Nevrom kan påvirke ditt hverdagsliv og aktiviteter.  

Ved en helhetlig vurdering og riktig diagnose, tilpasser vi en plan for din behandling som er avhengig av størrelsen på feilstilling i foten og alvorlighetsgrad. Det vil hjelpe deg med å ha mindre plager og bedre livskvalitet. 

Bestill time for konsultasjon eller send oss gjerne spørsmål i skjemaet under.

bottom of page