top of page
  • Forfatterens bildeFot og Ankel Spesialisten

Pasientomtale - Hanne Short deler sin opplevelse - kirurgi for Hallux Valgus hos Dr. Bertz

Oppdatert: 20. mar. 2023


 

Hanne Short, verdensmester i Funksjonell Fitness. Hun har behandlet sin Hallux Valgus med kikkhullsteknikk hos Dr. Ari Bertz.

Vi har intervjuet Hanne, og under kan du høre om hennes opplevelse. Hun snakker blant annet om hvordan hun fant Dr. Bertz og opplevelsen sin før operasjonen


For deg som vil lese: - Hanne forteller om oppdagelsen av Dr. Ari Bertz


Hanne var på en fotpleiebehandling, noe hun gjør en gang i blant. Behandleren så at Hanne hadde skjev stortå, og fortalte hun om kurset hun hadde vært på med Dr. Ari Bertz.

Dermed ble Hanne introdusert til kikkhullsteknikken. Hanne følte teknikken var perfekt for henne.

Hun liker å være aktiv og at dokumentasjon blant andre pasienter var lovende for Hanne.


Hun kom i kontakt med Dr. Bertz, fikk en god gjennomgang av teknikken, resultater, komplikasjoner og rehabilitering. Hun fikk deretter en time til operasjon og fikk gjennomført operasjonen med kikkhullsteknikk.

For deg som vil lese: - Hanne forteller om kikkhullsoperasjonen


Hanne kaller seg for tøff av natur. Selve operasjonen var ikke utfordringen for hun, men rehabiliteringen og aktivitetsnivået hun setter operasjonen er viktigst for hun. Hun fikk muligheten for lokalbedøvelse eller narkose under operasjonen. Hun takket ja til lokalbedøvelse. Hun ville være til stede og ønsket ikke oppvåkningstid etter operasjonen og være "helt tullete når jeg våkner opp" etter operasjonen, sier hun med et smil.


Hun forteller om de hyggelige og dyktige personale hun møtte, som var veldig flink å betrygge henne og senke noen nerver. Hun fikk også muligheten til å bruke VR-briller under operasjonen. Hun opplevde operasjonen som plutselig ferdig, det føltes veldig kort når hun fikk se sin favoritt Netflix serie underveis, sier hun.

Du kan se videoene nederst.


Ønsker du mer informasjon kan du laste ned vår gratis guide om Hallux Valgus ved å trykke her eller fra å trykke på bildet

 

Hvis du ønsker å bestille en vurdering for Hallux Valgus hos fot- og ankel spesialist Dr. Ari Bertz kan det gjøres under:
Se videoen: Hanne forteller om oppdagelsen av Dr. Ari Bertz


Se videoen: Hanne forteller om kikkhullsoperasjonen


166 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page