top of page
  • Forfatterens bildeFot og Ankel Spesialisten

Pasientomtale - Hanne Short deler opplevelsen med rehabiliteringen etter Hallux Valgus operasjon.

Oppdatert: 20. mar. 2023 

Hanne Short er verdensmester i Funksjonell Fitness og har operert Hallux Valgus hos Dr. Ari Bertz. Her forteller hun i 2 videoer hvordan foten hennes ble etter kikkhullskirurgi og hvordan rehabiliteringen var.


For deg som vil lese: - Hanne forteller om føttene sine

Hanne starter med å vise hvilken fot hun har operert. Hun gjennomførte operasjonen for 2 måneder siden, så foten er enda hoven. Hun forteller hun forventer hevelse i 6-9 måneder minst. Hun har allerede ingen smerter og all smertene er borte.


For deg som vil lese: - Hanne forteller om rehabiliteringen

Det var veldig deilig å kunne reise seg etter operasjonen. Men noen dager senere kom smertene. Da ringte hun direkte til Dr. Bertz sitt private nummer som hun fikk med seg ved utreise og som alle Dr. Bertz sine pasienter får tilgang til etter alle operasjoner.


Ari Bertz ga hun resepter på passende smertestillende medisiner for smerten til Hanne.


Bandasjen var litt stram. Hun fikk selv ta den av, og det var en natt og dag forskjell. Smertene var borte. Hun fungerte normalt dagene i ettertid, og hadde mindre vondt etter operasjonene kontra før.


Hun forteller også lurt at hun var på treningssenter en uke etter operasjonen, ettersom crossfit ikke trenger bruk av føtter hele tiden. Dette anbefales ikke til pasienter, skøyer Hanne. Hun løp ikke, gjorde ikke utfall, hoppet ikke tau, men alt annet kunne hun gjøre. Dette er ikke anbefalt fra oss på Vestland Klinikken.


Hun ser fram til operasjon nummer 2, for den andre foten, forteller hun.


Du kan se videoene nederst.


Ønsker du mer informasjon kan du laste ned vår gratis guide om Hallux Valgus ved å trykke her eller på bildet

 

Hvis du ønsker å bestille en vurdering for Hallux Valgus hos fot- og ankel spesialist Dr. Ari Bertz kan det gjøres under:
Se videoen: Hanne viser operert fot etter kikkhullskirurgi


Se videoen: Hanne sin rehabilitering etter kikkhullskirurgi
166 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page